Opozita e ka lëshuar seancën ku po diskutohet për dialogun. Kjo pasi kryeministri Albin Kurti nuk është prezent në seancë.

Shefi i Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës, Abelard Tahiri ka kërkuar që të përmbyllet diskutimi për këtë çështje dhe të kalojnë në pika të tjera. Por kjo kërkesë e tij nuk është përfillur. Kështu e gjithë opozita ka dal nga salla e Kuvendit.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *